Coffee Prince

Choi Han-kyul egy vagyonos család sarja, sosem volt állása és semmiért sem kellett felelősséget vállalnia. Han-kyul most szerelmes Han Yoo-joo-ba, de őt nem érdekli a randizás, szóval sosem jártak igazán.

Másrészt ott van Go Eun-chan a 24 éves igencsak fiús kinézetű lány, akit gyakran néznek pasinak. Apja meghalt, és rengeteg gondja akad önző, vakon költekező anyjával és bajkeverő húgával. Megragad hát minden lehetőséget a pénzkeresésre.

Amikor Han-kyul és Eun-chan találkoznak, Han-kyul - nem tudva, hogy Eun-chan igazából lány - felbéreli, hogy adja ki magát az ő meleg szeretőjének, hogy így megússza a vakrandit, amit a nagymamája szervezett neki.

Han-kyul unokatesója, Choi Han-sung, a sikeres zeneproducer és volt barátnője, Yoo-joo, aki most New Yorkban tanul. Nyolc évig jártak, de a lány elhanyta Han-sung-ot egy másik férfiért. 2 évvel a történtek után útjaik újra keresztezik egymást Szöulban.

Miután nagymamájától ultimátumot kap, Han-kyul beindít egy kávézót, amit Coffee Prince-nek nevez el. Így akarja bebizonyítani nagymamájának és Yoo-joo-nak, hogy megáll a lábán. Hogy becsábítsa a női vendégeket, csakis jóképű férfiakat alkalmaz. A kétségbeesett Eun-chan a pénzért folytatja a játékot: fiúnak tetteti magát, hogy a kávézóban dolgozhasson.

Eun-chan összebarátkozik Han-sung-gal és eleinte a lányt lenyűgözi a producer kedvessége. Han-sung is élvezi az együtt töltött időt...
Nem sokkal ezután Eun-chan érzései elmélyülnek Han-kyul iránt, aki viszonozni látszik ezt. De Eun-chan ugyebár fiú! :)

Év: 2007
Epizódok: 17


Nem saját feltöltés, szóval hatalmas köszönet a feltöltőnek és persze a fordítónak ♥
feltöltötte: Kendrinafordítás: http://byakuya-fansubs.hu




Epizódok




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





0 megjegyzés: