The Heirs

A 18 éves Cha Eun-Sang néma édesanyjával él, aki cselédként dolgozik egy dúsgazdag családnál, ahol Eun-Sang is besegít néha.

Egyik nap Eun-Sang nővére, aki az Államokban él értesíti őket, hogy férjhez fog menni. Édesanyjuk elhatározza, hogy a nagy alkalomból megtakarításait idősebb lányának adja. Eun-Sang úgy dönt, ő is szerencsét próbál Amerikában, saját maga viszi el a pénzt a nővérének.

Eun-Sang-ot sokkolja, amit Amerikában talál. Nővére egy lepukkant házban él barátjával, aki rendszeresen veri, természetesen esze ágában sincs férjhez menni és kamuzott arról is, hogy suliba járt. Végül elveszi Eun-Sang-tól a pénzt és otthagyja egy szó nélkül. Eun-Sang álmai egy szebb életről semmivé lesznek.

Kim Tan (aki tök helyes, na meg persze dúsgazdag, és nem mellesleg egy hatalmas vállalat örököse is, és épp Amerikában végzi a tanulmányait) végignézi az Eun-Sang és nővére között lejátszódó jelenetet, a lány szerencséjére, ugyanis Eun-Sang-nak hamarosan nagy szüksége lesz segítségre. Kim Tan végül felajánlja a pénztelen és fedél nélkül maradt Eun-Sang-nak, hogy maradjon nála.

Végül Eun-Sang nagy nehezen hazakeveredik Dél-Koreába, ahol egyik meglepetés éri a másikat, például hogy Kim Tan abban a házban lakik, ahol Cha Eun-Sang és édesanyja dolgozik.

Év: 2013
Epizódok száma: 20


Feltöltő: Zelolove
Fordította: Chinatsu

Ezer köszönet a munkájukért :)











Epizódok

 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 megjegyzés:

  1. Hello! Nem tudod esetleg hol tudnám le tölteni Lee Min Ho sorozatait?! Már csomó helyen néztem, de nem találok megfelelőt ! Remélem tudsz segiteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a vikin nézd meg mert ott van magyar felirattal

      Törlés
  2. Az kérdésem ezzen a honlapon miért nem lehet végig nézni ezt jó sori? 4 részig jutotam tovább nem enged .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ugyan így vagyok. 4. után nem engedi megnezézni.

      Törlés
  3. Kedves Dóra! Köszönöm a weboldalt. Nem gondoltam volna, hogy a koreai sorozatok ilyen jók. Végre nem az a csöpögős dél-amerikai sorozat. Mégegyszer köszönöm.

    VálaszTörlés