To The Beautiful You



Kang Tae-Joon (Minho, Medical Top Team) aranyérmes atléta, akinek a karrierje megtörni látszik, mert megsérül és a lábadozás a vártnál hosszabbra nyúlik. Aggasztóan hosszabbra.

Koo Jae-Hee (Sulli, Song of The Prince) egy lány, aki rajong Kang Tae-Joon-ért és bármit megtenne érte, például fiúnak öltözve beköltözne abba a suliba, ahová kedvence jár, csak azért, hogy segíthessen neki a felépülésében.

Kang Tae-Joon és Koo Jae egy szobába kerül, ami persze egy rakás zavaros és zavarba ejtő helyzetbe sodorja őket... na, meg minket.





A sorozat a Hanazakari no Kimitachi e című mangán alapul, ami majd tíz évig futott.
Érdekesség, hogy a sorozat főszereplői egykori K-pop együttes tagok. :) Sulli az f(x) nevű lánybandáé (érdekes névválasztás), Minho pedig a SHINee tagja volt.

Nemcsere, juhéééééé! :D Ilyenből sosem elég. Na jó, de néha azért már elég!!!
Jó pár éve láttam, őszintén, nem sokra emlékszem, csak arra, hogy egy huzamban elég sok részt megnéztem, szóval annyira rossz nem lehetett :)






 1. rész
 2. rész
 3. rész
 4. rész
 5. rész
 6. rész
 7. rész
 8. rész
 9. rész
 10. rész
 11. rész
 12. rész
 13. rész
 14. rész
 15. rész
 16. rész


Fordítóknak és a feltöltőnek köszi :)

4 megjegyzés:

  1. Csak annyi "belekötni valóm" lenne, hogy Minho még mindig a SHINee tagja, viszont a leírásban ez félreérthető :) egyébként a sori nagyon jó, nekem nagyon tetszett:)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos én már nem tudom megnézni, mert az Indavideó letörölte a részeket :( Nem tudnál ajánlani egy oldalt ahol megnézhetném?

    VálaszTörlés
  3. Miért csak a 11.rész van kint?

    VálaszTörlés
  4. Sajnos nincs fent magyar felirattal.

    VálaszTörlés