Dream High Season 1



A Dream High a Kirin Középiskolában játszódik és hat diák életét követi nyomon, akikből később K-pop sztár lesz. A sulis évek alatt fejlesztik az ének-, és tánctudásukat, megtanulnak dalokat írni, és ők maguk is változnak a közös kalandjaik és az egymás iránti érzéseik hatására.

Song Sam-Dong (Kim Soo-Hyun) vidéken él és arról álmodik, hogy farmtulajdonos lesz, de sajna első látásra belezúg Ko Hye-Mibe (Bae Suji), és követi őt a Kirin Középiskolába, ahol aztán kiderül, hogy valójában született zenei tehetség.

Jin-Gook (TaecYeon) tehetséges táncos, de problémás diák. A Kirin Középiskola igazgatója ajánlja fel neki, hogy jelentkezzen a sulijába, ahol aztán Jin-Gook kivirágzik és lehetőséget kap, hogy szupersztárrá legyen.

A külföldi cserediák, Jason (Wooyoung) a legmagasabb pontot kapja a jelentkezők közül. Bekerül és a megvillantja hihetetlen képességeit, mint táncos.

Ko Hye-Mi a Kirin Középiskola legnépszerűbb csaja, kívülről magabiztosnak látszik, de valójában szomorú múltat hordoz magában. Világhírű operaénekes akart lenni, de családja összeomlása után már be kell érnie a Kirin sulival. Song Sam-Dong és Jin-Gook is odavan érte.

Yoon Becky (Eun Jung) eleinte felnéz Ko Hye-Mi-re, amiért mindene megvan, amire vágyik, de később riválisokká válnak.

Eria (Yoon Young-Ah) már befutott tinisztár. Ahogy beiratkozik a Kirinbe, máris az ottani rajongók célpontja lesz, pedig másra sem vágyik, mint átlagos sulis életre.







1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész
14. rész
15. rész
16. rész




0 megjegyzés: